Leave Your Message
Tillykke til Xtep-brandambassadør-Yang Jiayu for at blive 2024 Paris Olympics Race Walking Champion!

Nyheder

Tillykke til Xtep-brandambassadør-Yang Jiayu for at blive 2024 Paris Olympics Race Walking Champion!

2024-08-02 11:32:24

Xtep-brandets ambassadør, Yang Jiayu, har vundet atletikmesterskabet ved de Olympiske Lege i Paris 2024. Yangs sejr er en maksimal udfoldelse af vilje, kraft og fortræffelighed og er et stolt bevis på vores dedikation til at dyrke sportslig storhed. Hendes triumf på den globale scene er en legemliggørelse af Xtep-ånden - at skubbe grænser og overskride grænser. Vær med til at fejre denne bemærkelsesværdige præstation og fortsæt med at stræbe fremad i dine egne bestræbelser med Xtep ved din side.
Champion1dt2
Yang Jiayu, bragte sin sæsons bedste til den olympiske etape, og fuldførte 20 km løbsvandring på 1:25:54 for at tage det andet atletikguld i Paris 2024.
Dette var en stor forbedring i forhold til hendes 12. plads i Tokyo 2020, da hun kom i mål 25 sekunder før resten af ​​feltet.
"Tokyo var meget vanskelig for mig, så jeg arbejdede meget hårdt for at komme tilbage og få de bedste resultater i Paris," sagde den olympiske mester.
Dette var Kinas fjerde medalje i denne begivenhed, og den opfyldte også et løfte, som Yang gav fem år tidligere, lige før hendes far døde i 2015.
Hendes sejr på den globale scene fremhæver ikke kun hendes eget potentiale, men cementerer også Xteps forpligtelse til at fremme ekspertise inden for sport. Efterhånden som vi bevæger os fremad, vil Xtep fortsætte med at ledsage Yang på hendes rejse og stræbe efter større præstationer sammen. Vær med til at bifalde Yangs ekstraordinære præstation og foregribe de spændende udsigter, der venter os. Med Xtep, lad os holde trit med storhed.
Champion2y9a