Leave Your Message
Xtep fa'alauiloa seevae ta'avale siamupini fa'atapula'a fa'atapula'a lanu manumalo

Tala Fou

Xtep fa'alauiloa seevae ta'avale siamupini fa'atapula'a fa'atapula'a lanu manumalo

2024-06-18 15:24:44

Na fa'alauiloa e Xtep le lanu fou fa'atapula'aina mo ana seevae ta'avale siamupini ia Iuni. O le tu'ufa'atasia o tekonolosi fa'aonaponei a le Xtep ma le fa'ata'ita'iga fa'alelei Falani, o seevae e ofoina atu ai le saoasaoa sili atu ma elemene fa'ata'ita'i.
seevae1n8l
seevae2wee

Na lagolagoina aloaia e Xtep le Liki Super Pasiketipolo a Saina 3x3
I le aso 15 o Me, na avea ai Xtep ma lagolago aloaia a le Liki Pasiketipolo a Saina 3x3 (Super 3). O mea tau ta'aloga Super 3 o lo'o tu'uina mai e Xtep mo lenei vaitau o lo'o fa'aalia ai ie fa'atekinisi sili atu ona lelei ma se mamanu fa'alelei. O le mamanu pito i fafo e le gata ina tausia le sitaili atoa o le Super 3, ae faʻapipiʻi faʻatasi ai elemene faʻaleaganuʻu o le nuʻu o le 'au. FUAFUAGA FAIGALUEGA I luma, Xtep o le a faʻalauteleina lana felagolagomaʻi ma tuʻuga maualuga e pei o le Super 3, oʻo atu i le tele o vaega eseese e ala i le tele o auala, ma faia ni sao sili atu i le alualu i luma o le pasiketipolo.

Xtep Kids sa galulue faatasi ma Tsinghua University Research Center mo Taaloga ma Saienisi Soifua Maloloina
O le aso 25 o Me, na fa'ai'u manuia ai le sauniga o le sainia o le galulue fa'atasi a le Xtep Kids ma le Tsinghua University Research Center mo Ta'aloga ma le Saienisi Soifua Maloloina. O le mea na tupu na faʻapotopotoina ai le tele o tagata atamamai ma malo. Na maua e tamaiti su'esu'ega fa'alesoifua maloloina fa'aola ile AI ile nofoaga ma sa auai ile lauga fa'aolaola ole Soifua Maloloina ma Tupulaga a Tamaiti a Saina. O le faasologa lanu fou mo Xtep Kids A + o seevae tuputupu aʻe soifua maloloina na faʻaalia foi i le mea na tupu.
E ala i lenei galulue fa'atasi, o le a fa'aauau pea ona ausia e le Xtep Kids ni fa'alavelave i le atina'eina o oloa i lalo o le ta'ita'iga a punaoa fa'apolofesa mai le iunivesite. I le lumana’i, o le a galulue felagolagoma’i itu uma e lua e fausia se fa’amaumauga mo le soifua maloloina ma le tuputupu a’e o fanau a Saina, fa’alauiloa ta’aloga fa’asaienisi ma puipuia ai le soifua manuia o tupulaga talavou a le atunu’u.
seevae3nsv
seevae4y3o