Leave Your Message
Na lipotia mai e Xtep le fa'amauina o tupe maua i le 2023 i'uga fa'aletausaga ma o tupe maua a vaega ta'aloga fa'apolofesa na toetoe a fa'aluaina

Tala Fou a le Kamupani

Na lipotia mai e Xtep le fa'amauina o tupe maua i le 2023 fa'ai'uga fa'aletausaga ma o tupe maua a vaega ta'aloga fa'apolofesa na toetoe a fa'aluaina

2024-04-18 15:49:29

I le aso 18 o Mati, na faʻasalalau ai e Xtep ana taunuʻuga faʻaletausaga 2023, faʻatasi ai ma tupe maua e 10.9% i taimi uma maualuga ile RMB14,345.5 miliona. O tupe mama e maua mai i le aufaipisinisi masani a le Kamupani na maua foi le maualuga i le RMB1,030.0 miliona, o se siitaga e 11.8%. O pisinisi a Saina i uta na maua ai le malosi. O tupe maua a le vaega o ta'aloga fa'apolofesa na toetoe a fa'aluaina ma o Saucony o le ulua'i fa'ailoga fou lea na maua ai se polofiti. O tupe maua a le vaega o Athleisure i Mainland China na siitia foi i le 224.3%.

Ua tuuina atu e le Komiti Faatonu se tufatufaga faaiu e HK8.0 sene i le Sea. Faatasi ai ma se tufatufaga le tumau oHK13.7 sene i le Sea, o le aofaʻi o tufatufaga o le tausaga atoa e tusa ma le 50.0%.

I'UGA: Xtep talimalo "321 Running Festival ma siamupini Running Shoes Fa'alauiloa Konafesi o oloa"

I le aso 20 o Mati, na faipa'aga ai Xtep ma le China Athletics Association e talimalo i le "321 Running Festival Championship Running Shoes Product Launch Conference" ma fa'atūina le "New Asian Record" fa'ailoga mo tagata ta'a'alo Saina e fa'aosofia ai i latou e ausia tulaga fa'ava-o-malo i a latou taumafaiga afeleti. Xtep fa'amoemoe e fa'amalosia le fa'aogaina o meaola fa'anatura e ala i se fa'ata'ita'iga fa'apitoa o oloa, ina ia fa'alauiloa ai le soifua maloloina lautele ma ofo atu le lagolago fa'apolofesa i le tele o tagata Saina.

I le taimi o le konafesi fa'alauiloa oloa, na fa'aalia ai e Xtep lona "360X" fa'alava ipu kaponi seevae ta'avale fa'atasi ma ni tekonolosi siamupini e tolu. O le tekonolosi "XTEPPOWER", faʻatasi ma le T400 carbon fiber plate, faʻaleleia le faʻamalosi ma le mautu. O le tekonolosi "XTEP ACE" ua tu'ufa'atasia i totonu o le midsole e fa'amautinoa ai le fa'afefe lelei o le te'i. E le gata i lea, o le tekinolosi "XTEP FIT" e fa'aogaina le tele o fa'amaumauga o foliga vae e fai ai seevae tamo'e fa'apitoa e fa'afetaui lelei foliga o vae o tagata Saina.

xinwenyi1m22

OLOA: Xtep fa'alauiloa le "FLASH 5.0" seevae pasiketipolo

Na fa'alauiloa e Xtep le seevae pasiketipolo "FLASH 5.0" lea e folafola atu i le au ta'alo se poto masani e le masani ai o le mama, manava, maufetu, ma le mautu. O le mamafa i le na o le 347g, o le faasologa o loʻo faʻaalia ai se mamanu mama e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino i tagata taaalo. E le gata i lea, o le seevae e aofia ai le "XTEPACE" midsole tekinolosi e faʻafefe lelei ai le teʻi ma tuʻuina atu se toe faʻaleleia e oʻo atu i le 75%. O le "FLASH 5.0" o loʻo faʻaogaina foʻi se tuʻufaʻatasiga o le TPU ma le carbon plate mo se mamanu faʻasolosolo, e puipuia ai le au taʻalo mai le faʻaogaina o le itu ma le mimilo manuʻa.

xinwenyi2ng7

O'OGA: Xtep Kids na galulue fa'atasi ma 'au tekonolosi a le iunivesite e fa'alauiloa le "A+ Growth Sneaker"

Xtep Kids na fa'atasi lima ma le Shanghai University of Sport ma le Yilan Technology Team o le Tsinghua University e fa'alauiloa le "A+ Growth Sneaker" fou. I le tolu tausaga ua tuana'i, na fa'aogaina ai e Xtep Kids AI algorithms e aoina sa'o ai fa'amaumauga, au'ili'ili fa'ata'ita'iga o ta'aloga a tamaiti, ma fa'ailoa ai a'afiaga e ono manu'a ai, ma maua ai seevae ta'aloga e fetaui lelei mo foliga o vae o tamaiti Saina. O mea na faʻaaogaina i le "A + Growth Sneaker" ua faʻaleleia atili, faʻaleleia atili le faʻaogaina o le teʻi, manava, ma uiga mama.

O le faʻalauteleina o le faʻataʻitaʻiga muamua e faʻaitiitia ai le avanoa o le hallux valgus aʻo faʻaalia e le mulivae se fausaga lua 360-tikeri TPU, faʻateleina le mautu o seevae i le 50% e puipuia ai le tapuvae e faʻaitiitia ai manuʻa taʻaloga. O le outsole fa'ata'ita'i atamai e maua ai le 75% fa'aleleia atili. I le agai i luma, Xtep Kids o le a faʻaauau le galulue faʻatasi ma tagata tomai faapitoa i taʻaloga e tuʻuina atu lavalava faʻapolofesa ma fofo mo tamaiti Saina.

xinwenyi3am3